Innesäljare / utesäljare till Sto Scandinavia i Uppsala

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av butiksförsäljning och vill utvecklas i rollen som utesäljare? Då har vi en spännande tjänst för dig.
Sto Scandinavia AB utvecklar, producerar och marknadsför produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, golv och betong. Företaget är verksamma i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt har agenter i Estland och på Island. Med 210 medarbetare omsätter dem ca 660 miljoner SEK. Företaget är en del av den tyska koncernen Sto SE & Co. KGaA, som bedriver verksamhet över hela världen. Koncernen har ca 5 200 medarbetare och omsätter 1,2 miljarder euro

Nu söker Sto Scandinavia en innesäljare som även till viss del kan agera som utesäljare till butiken i Uppsala. Sto Scandinavia riktar sig mot företagskunder och säljer endast sina egna produkter. Som innesäljare kommer du att arbeta självständigt med flera olika kontaktytor i din roll vilket gör att det är viktigt att du är strukturerad och ansvarsfull.

I arbetsuppgifterna ingår:
• Försäljning och rådgivning till kunder
• Stödja regionens säljare
• Orderregistrering i affärssystem
• Hantering av krediteringar
• Registrering av kunder, offerter, avtal och priser i affärssystem
• Registrering av reklamationer
• Färgbrytning, leverans, beställning, sortimentinventering
• Truckkörning för att plocka ner varor

Arbetstiderna är varierande men inom butikens öppettider måndag-torsdag 06.30-16.00 samt fredagar 06.30-15.00.

Det här är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Sto scandinavia. Som anställd på Sto Scandinavia kommer du att få jobba i ljusa och fräscha lokaler byggda 2014. Företaget erbjuder regelbundna teamaktiviteter samt friskvårdsbidrag.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten förväntas tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten har du tidigare erfarenhet av försäljning. Du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är om du har Truckkort och/eller erfarenhet från byggbranschen. Som person är du noggrann och strukturerad med en hög servicekänsla. Vidare är du driven, ansvarstagande och självständig.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se