Inköpsassistent sökes till inredningsföretag

Information om uppdraget

För vår kunds räkning söker vi nu dig som både är noggrann och effektiv i ditt arbete. Tjänsten innebär ett heltidsarbete på kundens inköpsavdelning.
Tjänsten innebär att du kommer arbeta på inköpsavdelningen hos vår kund och bland annat lägga in orderbekräftelser i deras affärssystem, inköp till centrala lager. Arbetsuppgifterna är till en början grundläggande och ganska monotont men det ställs höga krav på att du som person är noggrann, effektiv och strukturerad i ditt arbetssätt.

Arbetet som inköpsassistent innebär mycket kontakt med personer såväl inom som utanför företaget vilket ställer krav på att du som person ska vara kommunikativ och ha lätt för att bygga relationer. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat och fortlöpa heltid i sex månader. Möjighet till förlängning kommer finnas. För rätt person finns goda möjligheter till vidareutveckling i företaget.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund i Helsingborg. Arbetet kommer vara förlagt under kontorstid måndag-fredag.


Kunskaper för uppdraget

Som person bör du vara snabbtänkt, effektiv och bra på att utföra arbete i högt tempo. Du är en person som trivs med att arbeta självständigt och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Vi söker en person som har en supplychain-utbildning eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Erfarenhet av sälj-arbete ses som meriterande men är inget krav. Vidare skall du ha mycket goda kunskaper i Excel samt hantera det svenska och engelska språket obehindrat i såväl tal som skrift. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte, ansök redan idag då eftersom urvalet kommer ske löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se