Inköpsassistent sökes till inredningsföretag!

Information om uppdraget

Är du en driven person som brinner för att utvecklas och ser möjligheterna istället för hinder? Älskar du försäljning, inköp och att göra bra affärer? Då är detta tjänsten för dig!
Du arbetar på inköpsavdelningen i team med produktchef och rapporterar till inköpschefen. Du kommer vara ansvarig för teamets operativa inköp som gäller både drop ship samt lager. Tjänsten innebär att du kommer arbeta både operativt och strategiskt för att säkerställa flödesprocessen från inköp till försäljning. Arbetet som inköpsassistent innebär mycket kontakt med personer såväl inom som utanför företaget vilket ställer krav på att du som person ska vara kommunikativ och ha lätt för att bygga relationer.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat och fortlöpa heltid i sex månader. Möjlighet till förlängning kommer finnas. För rätt person finns goda möjligheter till vidareutveckling i företaget. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl. 08-17.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund i Helsingborg. Arbetet kommer vara förlagt under kontorstid måndag-fredag.

Kunskaper för uppdraget

Som person bör du vara driven, resultatorienterad och bra på att utföra arbete i högt tempo. Du är en person som trivs med att arbeta självständigt och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Vi söker en person som har en supplychain-utbildning eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Erfarenhet av sälj-arbete ses som meriterande men är inget krav. Du är van vid att arbeta i Excel, att göra grafer, formler och beräkningar är inget som är främmande för dig. Du hanterar det svenska och engelska språket obehindrat i såväl tal som skrift. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte, ansök redan idag då eftersom urvalet kommer ske löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se