Inköpsassistent sökes omgående till välkänt bolag i Solna!
Job Description

Information om uppdraget

Har du tidigare erfarenhet av inköp och leverantörskontakter? Är du noggrann och strukturerad samt har god samarbetsförmåga? Då har vi tjänsten för dig!
Nu söker vi för kunds räkning en inköpsassistent med start omgående. Vår kund är verksam inom FMCG-branschen och är en av de största inom sitt område. I rollen som inköpsassistent arbetar du med att säkerställa att sortiment, aktivitet och information är vårdade i systemen enligt gällande tidsplaner. Du stödjer Inköps- & sortimentsutvecklare hos vår kund med inköpsuppgifter inom angivet område. I rollen ingår vidare att:

• Säkerställa att beslutade sortiment vårdas och underhålls i systemen
• Säkerställa överlämning och löpande samarbeta med stödfunktioner gällande beslutat arbetssätt.
• Ansvarig för digital arkivering, registrering och utskick av inköpsavtal till leverantörer.
• Stödja i det dagliga arbetet inom kategoriteamet.
• Följa kategoriernas utveckling.
• Medverka vid löpande effektivisering av operativa processer.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Solna. Uppdraget är på heltid, det beräknas starta omgående och löper till årsskiftet med chans till förlängning. Kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har läst en eftergymnasialutbildning samt har tidigare erfarenhet av inköp och leverantörskontakter. Vidare är du van vid att följa upp lönsamhet samt att du har god datorvana och kunskap av Office-paketet och analysverktyg. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du noggrann och strukturerad. Du är tydlig i din kommunikation och har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare har du mycket god samarbetsförmåga och är duktigt på att hantera problem och föreslå lösningar. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!