Ingenjörsstudenter se hit!

Information om uppdraget

StudentConsulting söker nu Ingenjörsstudenter åt kundsräkning i Västerås.
Tjänsten är en studenttjänst som innebär att du kommer att arbeta vid behov, denna tjänst kan även leda till sommarjobb på heltid.
Vi söker blivande ingenjörsstudenter som har möjlighet och ambition att arbeta 1-2 dagar i veckan. Arbetstiderna är förlagda mån-fre kontorstider.
Dina arbetsuppgifter kommer till en början vara av en enklare grad för att sedan kunna avancera. Du kommer att stötta kollegor och teamet i det dagliga arbetet med allt vad det kan vara.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker bör ha minst ett år kvar på dina studier vid högskolans ingenjörsprogram. Du är ambitiös och inte rädd för nya utmaningar. Du har en vilja att lära och utvecklas. Du som söker bör även vara noggrann, flexibel och en bra lagspelare. Passar denna beskrivning in på dig? Tveka in på att söka tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se