Untitled Document
ICA Kungälv Logistik söker Lagerchef inom Special


ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. På ICAs centrallager i Kungälv arbetar ca 550 medarbetare och vi tillhör logistikdriften i Sverige. Under 2015 genomgick vårt lager en stor omläggning av verksamheten och bland annat tillkom varusnittet CL Special till vår ort. Vi söker nu en Lagerchef för Special då vår nuvarande Lagerchef går vidare till nya utmaningar inom vår verksamhet.  

Är du en positiv och engagerad person och uppskattar att arbeta i en snabb och föränderlig process med höga krav på leverans och kvalitet? Vi söker nu dig som vill arbeta i ett roligt och utmanade jobb som lagerchef för varuavsnittet Special till ICAS centtrallager i Rollsbo/Kungälv. Här får du möjlighet att arbeta i en trevlig miljö som präglas av hjälpsamhet, entreprenörskap och en prestigelöshet. Är det dig vi söker?

Om jobbet
I tjänsten som lagerchef ansvarar du för att säkerställa att den dagliga verksamheten optimeras med fokus på kostnadseffektivitet, utifrån uppsatta mål. Avdelningen består i dag av ca 60 medarbetare varav 3 Gruppchefer och 1 tjänstemän.  En av dina viktigaste uppgifter är att coacha och stötta avdelningens gruppchefer i deras ledarskap för att främja en bra arbetsmiljö med högt engagemang som skapar förutsättningar för att utföra en god prestation. Andra arbetsuppgifter för tjänsten är bland annat att säkerställa att arbetet bedrivs utifrån gällande lagar och avtal, delta i framtagning och ansvara för avdelningens budget och resultat. Vidare leder, definierar och strukturerar du teamets arbete mot uppsatta mål, hanterar fackliga förhandlingar och är kravställare samt driver och deltar i lokala såväl centrala förbättringsarbeten och utvecklingsprojekt. Du rapporterar till Logistikchefen och som medlem i CL Kungälvs ledningsgrupp förväntas du vara en aktiv lagspelare såväl i det operativa som i det strategiska arbetet.

Lämplig bakgrund
Har du tidigare ledarskapserfarenhet och god erfarenhet av förbättringsarbete, budget- och resultatansvar har du goda grundförutsättningar för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från logistikarbete, processutveckling och ledningssystem. Du har en högskoleutbildning inom relevant område eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du är en strukturerad person som är skicklig på att organisera och planera ditt arbete. Du har en hög analytisk förmåga och drivs av en roll där du som ledare skapar förutsättningar för medarbetarnas prestation. Då du har personalansvar och många kontaktytor med övriga organisationen kommer din goda kommunikativa förmåga och relationsskapande väl till användning. Vidare har du lätt för att samarbeta och bygga relationer med andra och trivs i en organisation som präglas av teamkänsla.

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med SW in Scandinavia AB. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson på 031-333 54 81 eller frida.johansson@sw.se.
 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.ICA Kungälv Logistik söker Lagerchef inom Special !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer