Untitled Document

HR Specialist till internationellt byggbolag

Vill du anta en ny utmaning inom HR på ett stort internationellt byggföretag?

Din nya tjänst

Nu söker vi en HR Specialist till ett internationellt byggbolag som har sitt kontor placerat centralt i Göteborg. I denna roll kommer du vara ytterst HR ansvarig och rapportera direkt till Finance Manager i Göteborg. Bolaget står inför en spännande tillväxtsresa då de har vunnit ett stort upphandlingsavtal i Göteborg som sträcker sig över en längre tid.

Som HR Specialist kommer du ansvara för att HR arbetet är korrekt och enligt svensk lag. Arbetsuppgifterna i denna roll kommer främst innefatta;

* Hantera rekryteringsprocessen och ansvara över kontakten med de externa rekryteringsbyråerna
* Förberedelse eller uppdatering av anställningskontrakt och registrering av bland annat anställningar och uppsägningar
* Stöd och rådgivande inom företaget gällande arbetsrättsrättsliga frågor som till exempel kollektivavtal, anställningsavtal, kompensation, upphandling och uppsägning
* Stöd i frågor som rör anställningsrätt och fackliga avtal
* Sammanställa tidsrapporteringarna och samarbeta med det externa löneföretaget
* Utveckla, genomföra och följa upp arbetet samt ständigt förbättra processer och metoder inom sitt ansvarsområde

Vad du behöver för att lyckas

Vi söker dig som har en utbildning inom Human Resources och minst 5 års erfarenhet från en liknande roll. Vi ser gärna att du arbetat i ett internationellt bolag sedan tidigare. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du bör ha erfarenhet av både strategiska och operativa arbetsrättsfrågor till exempel kollektivavtal, anställningsavtal, kompensation, upphandling och uppsägning. Advance i Microsoft Office, dvs Word, Excel, Outlook.

Som person är du proaktiv, driven och resultatorienterad. Du är inte rädd för att ta initiativ och hjälpa till med det som behövs. Du har en god kommunikativ förmåga och ett konsultativt förhållningssätt. Vidare är du lösningsorienterad och har en förmåga att arbeta självständigt, du är initiativrik och kommer med förbättringsförslag.

Om bolaget

Bolaget har fler än 11.000 anställda i över 20 länder, arbetar dem med 100 varierande projekt i runt om i världen. De byggnadssektorn där de framförallt är nischade inom infrastruktur. De har stor erfarenhet av spårläggning, motorvägar, broar, dammar, flygplatser samt sjukhus. Bolaget grundades i Italien på 1920 talet och har idag en omsättning på cirka 30 miljarder SEK med en årlig tillväxt på över 5 procent. I Sverige har det sitt huvudkontor i Stockholm samt ett nyöppnat kontor i centrala Göteborg.

Ansökan
Denna rekrytering sköts av Hays. Om du är intresserad av rollen klicka på "ansök nu" och bifoga ditt uppdaterade CV på engelska. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Caroline Flygar, 070 718 45 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!Jobbrekommendationer