Untitled Document

Holms Industri söker Marknads- och försäljningschef
Vi växer internationellt - Vill du bli en nyckelspelare hos oss? Vi söker en erfaren Marknads- och försäljningschef som ska leda oss mot nya mål och etablera oss på nya marknader. Du ingår i bolagsledningen med brett ansvar från marknadsföringsstrategier till daglig säljledning. Du är vass på varumärkesbyggnad, digital marknadsföring samt strategisk distribution, du är givetvis även en utmärkt ledare.

Om företaget
Marknadsledande inom frontmonterade redskap för sopning och snöröjning www.holms.com https://www.youtube.com/watch?v=mL4QGf_5GQc

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för företagets marknads- och försäljningsavdelning med personalansvar för 6-7 personer bestående av försäljning, teknisk support och marknadsföring. Du leder bolagets marknadsföring och försäljning och du äger varumärket. Du leder, coachar och stöttar medarbetarna i syfte att utveckla affärerna, vinna marknadsandelar och penetrera nya marknader. Du initierar utvecklingsarbete för att stärka och utveckla varumärket, öka den digitala närvaron, modernisera marknadsföringen och bygga distributionen. Du ingår i bolagsledningen och ansvarar för alla frågor som rör marknadsföring och försäljning. Du deltar aktivt i företagets strategiarbete med ett särskilt ansvar för ditt område men bidrar med din kompetens och erfarenhet i alla strategiska frågor.

Din profil
Du har en relevant akademisk examen eller har uppnått likvärdig kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har många års erfarenhet av ledande roller inom marknadsföring och försäljning på internationell nivå, gärna inom lantbruks-, entreprenadmaskiner eller närliggande branscher. Försäljning via återförsäljare har ingått i tidigare roller. Vi förutsätter att du har jobbat med nya kanaler för marknadsföring så som web, sociala medier och e-handel. Du är en prestigelös och lojal ledare som både stöttar och utmanar din organisation. Du drivs av att utveckla och utforska nya vägar inom ditt område. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift, kunskaper i andra språk är meriterande.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Svanhild Johansson, 0720-05 99 64 svanhild.johansson@skill.se Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan! 
Holms Industri söker Marknads- och försäljningschef !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer