Heltidsjobb inom lager

Information om uppdraget

Har du truckkort och är intresserad av att arbeta heltid inom lager? Nu söker vi duktiga lagerarbetare till vår befintliga kund i Luleå.
Arbetsuppgifterna är i huvudsak lagerplock samt att ta emot och skicka gods.
Arbetstiden är vardagar, kl 9-18. Tillträde är efter överenskommelse, kan du börja omgående ser vi mycket positivt på det!

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund som finns i Luleå.

Urval och intervjuer pågår löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Skicka gärna in din ansökan redan idag.
Kunskaper för uppdraget

Som person är du självgående, noggrann och ansvarsfull och du trivs i ett fartfyllt arbete. Truckkort är ett krav, A+B. I arbetet ingår en del tunga lyft. För att söka tjänsten registrerar du en profil på www.studentconsulting.se.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!