Händiga studenter sökes för vaktmästararbete i centrala Stockholm

Information om uppdraget

Är du en pigg och driftig person och vill arbeta extra vid sidan om dina studier? Då kan detta vara uppdraget för dig!
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
-Byta glödlampor
-Flytta kontorsmöbler
-Lyfta och administrera paket
-Vara behjälplig i vaktmästeriärenden

Kraven för att du ska vara aktuell för tjänsten är att du studerar på minst 50% och gärna har minst två år kvar på dina studier. Du ska även vara tillgänglig för jobb minst 2 dagar i veckan. Uppdraget kommer att pågå löpande.
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund.

Arbetstiderna är förlagda vardagar under kontorstider.

Är du den drivna, ansvarstagande och sociala konsulten vi söker? Sök redan idag!
Tillsättning kommer att ske så fort vi hittar rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

Är du i god fysisk form och gillar att göra fysiska arbetsuppgifter? Är du kanske lite händig? Har du även en bra social förmåga och är flytande i både svenska och engelska? Då är detta uppdrag rätt för dig. Urval kommer att ske löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se