Untitled Document
Gränssnittsutvecklare till den digitala byrån Winston i Stockholm

Jobbeskrivning

Academic Work söker för Winstons räkning en Gränssnittsutvecklare.

Winston är en digital byrå som arbetar med affärs- och verksamhetsutveckling tillsammans med sina kunder. På Winston får du möjlighet att jobba gentemot olika kunder med varierande behov. Som Gränssnittsutvecklare kommer du att jobba i tätt samarbete med grafisk formgivare, UX designers, webbutvecklare och projektledare. Du ser världen ifrån användarens perspektiv och arbetar tillsammans med övriga i teamet för att designa nya funktioner som hjälper våra kunder och användare.
Du välkomnas till ett familjärt gäng om 19 personer som sitter i moderna lokaler på Tulegatan 15 i centrala Stockholm. Under dina första månader tilldelas du en fadder som tillsammans med dig ansvarar för att du ska få bästa möjliga introduktion och start i din roll. På Winston är det viktigt med professionell och personlig utveckling och företaget verkar aktivt för att vara en arbetsplats där det är roligt att komma till jobbet varje dag. Kulturen genomsyras bland annat av frihet under ansvar, humor och glädje, nyfikenhet, drivkraft, lyhördhet och täta samarbeten såväl internt som externt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Winstons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Winston.
* Är nyexaminerad med en YH-examen, har en akademisk examen inom systemvetenskap eller annan relevant utbildning
* Har goda kunskaper inom JavaScript, HTML och CSS
* Har ett genuint intresse för modern webbutveckling som kan bidra till den tekniska utvecklingen och arbetsprocessen på Winston
* Har en god förståelse för semantik och tillgänglighet
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, med hänsyn till att du kommer använda dig av båda språken i arbetet.

Det är meriterande om du har
* Ett par års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i en roll som gränssnittsutvecklare
* Kunskap och erfarenhet av Contentful CMS och JavaScript-ramverk som exempelvis Vue.js.

Som person är du relationsskapande och trivs med många täta samarbeten såväl internt som externt. Du drivs av att leverera högsta möjliga kvalitet och service till de kunder du arbetar med och tar stort ansvar i de projekt du arbetar inom. Samtidigt är du prestigelös och lika öppen för att ge som att ta emot feedback, allt för att kunna utvecklas både på ett personligt men också på ett professionellt plan. Du är noggrann i ditt arbete och bidrar gärna med idéer och vågar ta egna initiativ.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas
* Placering: Tulegatan 15, Centrala Stockholm
* Kontaktuppgifter: [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto:recruitmentstockholmsouth @academicwork.se)
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto:recruitmentstockholmsouth @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
OM OSS

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Ansök nu!

Gränssnittsutvecklare till den digitala byrån Winston i Stockholm !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer