Untitled Document

Gillar du godis & fikabröd och vill ha ett roligt extrajobb
Är du egenföretagare? Arbetar du inte 100% idag? Studerar du? Eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning? Se då hit för extrajobb!

Om företaget
Vi på Skill samarbetar med ett flertal livsmedelsindustrier i regionen som är i stort behov av timvikarier som vill arbeta extra. Vi kräver inga förkunskaper på våra kandidater utan ser mer till helheten och individen.

Dina arbetsuppgifter
Som livsmedelsarbetare hos våra kunder är dina uppgifter att övervaka processer samt packa och sortera livsmedelsprodukter. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

Din profil
Som person är du lojal och har en god arbetsmoral. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd. Du har en positiv attityd och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför och passar tider ser vi som en självklarhet. Det är meriterande om du har truckkort A samt att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

Ansökningsförfarande
Tillsättning sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Emma Andersson, emma.andersson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Gillar du godis & fikabröd och vill ha ett roligt extrajobb !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer