Geotekniker till Göteborg
Job Description

Information om uppdraget

Vill du vara med på resan i ett av de största infrastrukturprojekten i Göteborg? Vi söker juniora geotekniker/markingenjörer!
StudentConsulting söker nu för kunds räkning geotekniker till Göteborg. Vår kund är ett stort internationellt bolag inom byggbranschen som arbetar uteslutande med stora projekt. De söker nu ingenjörer till stort projekt i centrala Göteborg.

I rollen som Geotekniker kommer du arbeta tillsammans med dina kollegor med utveckling av geokonstruktionen och markanläggningen av projektet.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med arbetstider under dagtid. Du kommer arbeta centralt i Göteborg, och start för tjänsten är så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell har du eftergymnasial utbildning, gärna civilingenjör inom geoteknik/geovetenskap. Utöver detta talar och skriver du obehindrat på svenska samt engelska.

Meriterande är det om du tidigare arbetat i en liknande roll.

Som person är du framåt och ambitiös. I denna roll finns stora utvecklingsmöjligheter, vilket är något du drivs av. Du trivs med att arbeta i team och har ett strukturerat arbetssätt.

Låter detta som dig? Lämna in en intresseanmälan redan idag då vi gör ett löpande urval!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!