Untitled Document
Freight forwarding agent

Vi söker en Freight forwarding agent till vår kund DHL Freight Du kommer att vara en del av Malmökontoret som idag består av 30 anställda.TjänstenDu kommer att arbeta med transportbokningar, sammanställa och koordinera lastningar, hantera tullprocessen för export från länder utanför EU, arbeta med EDI-bokningar och lastberäkningar. Du kommer även ha en stor kontaktyta med samtal, mail och övriga kontakter externt och internt. Utöver detta arbetar du även med fakturor, reklamationer och prisförfrågningar. Du får en utvecklande och spännande roll där du ansvarar för samt bidrar till den växande marknaden Centraleuropa och Baltikum. Din roll är att vara den drivande i många frågor, gentemot agenter, åkerier och kollegor inom organisationen samt samarbetspartners i Sverige och utomlands.BakgrundVi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom spedition och som har en utbildning inom transport och logistik. Du ska ha utbildning i farligt gods och vara mycket duktig i Officepaketet, främst i Excel. Du är stresstålig, en problemlösare och är en person som trivs i en central roll med varierande uppgifter och mycket ansvar. Du är en duktig kommunikatör, flexibel och van att arbeta självständigt. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och har du även kunskap i något av de slaviska språken är detta meriterande för tjänsten.Viktig informationOvanstående uppdrag är inom ramen för SW’s konsultverksamhet i samarbete med DHL. Du kommer att starta omgående och uppdraget sträcker sig under 24 månader med goda möjligheter till övergång till DHL. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta SW’s ansvarige rekryterare Martin Amarelle på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är  ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. DHL ingår i Deutsche Post DHL. 2012 hade koncernen en omsättning på 55 miljarder euro.DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. På DHL har vi massor att vara stolta över. Men det vi är mest stolta över är våra medarbetare. Och som medarbetare på DHL har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor. Som en del av världens ledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Allt vi kräver från dig är ditt engagemang, att du tror på dig själv och att du har vad som krävs för jobbet. Ta chansen att vara en del av vårt starka globala team.Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Freight forwarding agent !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer