Untitled Document
Forpac International AB söker nya medarbetare

Forpac International AB är ett relativt nystartat handelshus som drivs av personer med många års erfarenhet inom branschen. Vi bidrar idag till den globala handeln med papper för förpackningstillverkning genom att hitta lösningar som möjliggör inköp respektive försäljning.För oss är det jätteviktigt att få känna arbetsglädje i den miljö och de affärer som vi tillsammans skapar. Vi har ett nyfiket och öppet förhållningssätt till nya idéer och lösningar. Vi respekterar, uppskattar och är ödmjuka inför människors olikheter i kompetens och egenskaper. Vi är stolta och glada över att kunna säga att vi växer och att vi därför vill utöka vårt team med nya lagspelare.Är du en engagerad person med god förståelse för Trading och exporthandel? Söker du efter en ansvarstagande roll med utvecklingsmöjligheter och vill vara en del av ett dynamiskt och trivsamt team? Vi söker nya medarbetare som är intresserade att arbeta som Trader eller Sales Support.TraderAtt jobba internationellt som Trader inom handel med papper är både roligt, lärorikt, spännande och utmanande. Din uppgift är framförallt att skapa och upprätthålla relationerna som är en förutsättning för vår verksamhet. Hos oss är alla relationer viktiga, och som mellanhand befinner vi oss ibland i en vågmästarroll som kan vara en utmaning att hantera. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du bör känna att följande passar in på dig; Du är prestigelös, serviceinriktad, positiv och lösningsfokuserad. Du älskar att göra affärer, men du har alltid ett långsiktigt perspektiv när du väljer vilka affärer du gör.

Har du en relevant högskoleutbildning och tidigare erfarenhet ifrån en liknande tjänst har du goda grundförutsättningar för att axla din nya roll. Har du dessutom tidigare kompetens inom exporthandel med papper är det särskilt värdefullt. Du har utmärkta kunskaper i svenska och engelska och vi ser gärna att du har ytterligare språkkunskaper. Vi hoppas att du kan bidra till utveckling av nya affärer och optimerat utnyttjande av företagets kapital. Du kommer att resa en hel del för att träffa våra kunder och leverantörer som finns på många platser runtom i världen, men ibland kommer du att behöva jobba administrativt på vårt kontor.Sales Support
Hos oss är samtliga medarbetare värdefulla, och vårt Sales Support team har en oerhört central roll i vår internationella verksamhet. I rollen som Sales Support blir din viktigaste uppgift att stötta våra traders i kommunikation kring affärerna samt ansvara för logistiken som krävs för att genomföra affärerna. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du bör känna att följande passar in på dig; Du är en prestigelös, noggrann och strukturerad person med sinne för detaljer. Du är serviceinriktad och positiv, självgående och lösningsfokuserad samt trivs med att stundtals högt tempo. 

Du har en relevant högskoleutbildning och tidigare erfarenhet ifrån en liknande tjänst. Har du tidigare kompetens och erfarenhet inom exporthandel med tillhörande dokumenthantering samt Trade Finance är det särskilt värdefullt. Du har utmärkta kunskaper i svenska och engelska och vi ser gärna att du har ytterligare språkkunskaper. Vi hoppas att du kan bidra till utveckling och optimerat utnyttjande av företagets valda affärssystem till glädje och nytta för alla, och vi ser gärna att du bidrar till utveckling och implementering av allmänna administrativa rutiner. Mestadels kommer du att vara placerad på vårt kontor, men du kommer också få möjlighet att resa för att träffa våra kunder och leverantörer som finns på många platser i världen.Vad vi förväntar oss av digVi förväntar oss att du respekterar och arbetar enligt företagets grundläggande principer och värderingar. Vi vill att du strävar efter att förstå bolagets verksamhet samt externa intressenters krav och aktivt medverkar till att deras behov kan mötas på bästa sätt.Vad du kan förvänta dig av ossVi erbjuder en möjlighet till personlig utveckling på en trevlig och positiv arbetsplats där vi strävar efter balans och månar om varandra. Du får möjlighet att påverka och utforma både din egen roll och företagets utveckling. Vi sitter idag lättillgängligt i ljusa och fräscha lokaler i Kungsporten. Här har vi parkering utanför dörren och kollektivtrafik endast ett par hundra meter bort.Övrig informationOm du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Monica Engerdalen på 0734-331 488. Ansök genom att skicka in ditt CV till engerdalen.monica@forpac.se. Välkommen med din ansökan!
 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Forpac International AB söker nya medarbetare !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer