Flygplanslastare till SAS sökes med start i december

Information om uppdraget

Är du intresserad av att arbeta som flygplanslastare på Arlanda? Tycker du om att arbeta fysiskt och under högt tempo? Är du dessutom ansvarstagande och flexibel? Se då till att söka tjänsten!
För SAS räkning söker StudentConsulting flygplanslastare på deltid till Arlanda flygplats. Tjänsten kommer vara på cirka 50%. Vi söker dig som vill vara en del av ett engagerat team och som vill ge SAS kunder bästa möjliga service, både ur kundens och medarbetarens perspektiv. SAS erbjuder en spännande miljö med stor gemenskap och möjlighet till personlig utveckling.

I rollen som flygplanslastare är dina arbetsuppgifter att se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas på ett serviceinriktat och säkert sätt inom bestämda tidsramar. Tjänsten passar dig som vill jobba på en flygplats under varierande arbetstider. Du kommer att arbeta skift och arbetet är förlagt under både veckodagar och helger.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos SAS Ground Handling. Tjänsten är på deltid och du kommer erbjudas en provanställning med chans till förlängning.

Beräknat startdatum är i 8 december och det kommer även vara ett startdatum i januari. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag, intervjuer och urval sker löpande!

Kunskaper för uppdraget

Du som söker bör du vara i god fysisk form då arbetet inkluderar tunga lyft. Vidare söker vi dig som är ansvarstagande, stresstålig och som trivs med att arbeta i grupp. Du är flexibel och initiativrik med en positiv inställning till förändringar. Då arbetstiderna är varierande är det viktigt att du är en energifylld person oavsett tid på dygnet. Vi ställer följande grundkrav för tjänsten:
- Treårig gymnasieexamen
- Mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska
- Kunna visa upp intyg och dokument på vad du gjort från 2012
- Godkänt belastningsregister från polisen
- God datorvana
- Körkort av minst Klass B
- Det är mycket meriterande om du kar körkort av klass C
- Tidigare arbete inom servicebranschen är meriterande

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Sökord: Lager, Logistik, Arlanda, Flygplats, Rekrytering