Untitled Document

Flygintresserade elektronikmontörer sökes till Saab i LinköpingOm företaget
Till vårt ägarföretag Saab söker vi nu nya medarbetare. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som Elektronikmontör och är du flygplansintresserad? Då har vi en perfekt tjänst för dig. Detta är till en början ett konsultuppdrag med mycket goda chanser till övertagning.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området. Tidigare erfarenhet inom elektronik är meriterande men viktigast är att intresset finns. Vi ser också att du är händig och har ett stort teknikintresse. Det är meriterande om du tidigare arbetat med lödning samt kablagemontering.

Din profil
Vi vill att du som söker har följande kvalifikationer: - Fullföljd gymnasieutbildning, gärna inriktning teknik eller elektronik. - Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område är meriterande - God datavana - Kunskap i Lödning - Allmänt god teknisk förståelse Du beskriver dig själv som en noggrann och kvalitetsmedveten person. Är du en lagspelare som har förmåga att ta egna initiativ samt arbeta självständigt om det skulle krävas, då kommer du passa bra in i denna roll. Arbetet i sig är ingen tung fysisk ansträngning utan här söker vi dig som tycker om finmontering.

Ansökningsförfarande
Är du den vi söker? Urval till denna tjänst sker löpande så tveka inte med din ansökan utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida www.skill,se. Motivera gärna så utförligt som möjligt varför just du skulle passa till denna tjänst. Vid eventuella frågor king tjänsten var vänlig och kontakta ansvarig rekryterare Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: 013-32 94 11. Lycka till med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Flygintresserade elektronikmontörer sökes till Saab i Linköping !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer