Flexibla studenter sökes till terminalarbete i Helsingborg
Job Description

Information om uppdraget

Nu är vi på jakt efter fler stjärnor till ett spännande uppdrag hos vår kund i Helsingborg. Är du student och samtidigt har minst 2 år kvar på dina studier? Har du även truckkort? Då har vi jobbet för dig!
Vår kund är ett välkänt företag inom speditionsbranschen, arbetsuppgifterna består av arbete i deras terminal där arbetsuppgifterna består av bl a truckkörning och paketsortering. Därför söker vi nu dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och som trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst 2 år kvar av dina studier.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du har truckkort (behörighet A+B). I huvudsak är arbetstiderna måndag - fredag mellan ca kl 15.00 - 19.00.

Kunskaper för uppdraget

Då arbetet stundtals är fysiskt krävande är det viktigt att du inte är rädd för att ta i. Som person ska du vara effektiv, noggrann, ordningssam och ha erfarenhet av att arbeta med ansvar. Dessutom är det viktigt att du är en lagspelare och trivs med att arbeta i grupp. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Är du intresserad? Välkommen med din intresseanmälan redan idag då tillsättning sker så fort vi hittat de rätta kandidaterna!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!