Untitled Document
Finsktalande kundtjänstmedarbetare/resesäljare sökes till Nazar

Är du en finsktalande kundservicemedarbetare med stort intresse för att sälja resor och ge god service?  På Nazars Dream Center fokuserar vi på försäljning och service i världsklass, mot fyra nordiska länder. Vårt mål är att alltid göra det lilla extra för våra gäster och att erbjuda personlig service som gör att förväntan inför drömresan startar redan vid första kontakten med Nazar.  Som finsktalande kundservicemedarbetare hos Nazar blir du en del av vårt Dream Center där försäljning och kundservice sker via telefon, e-mail, chatt och sociala medier. I tjänsten som kundtjänstmedarbetare arbetar du med främst med ingående samtal där största uppgiften är att hitta den perfekta resan, enligt gästens drömmar. Det förekommer också administrativt arbete såväl som utgående försäljningssamtal under delar av året. För att kunna ge en god service och svara på detaljerade frågor från gäst, krävs det att du har bra kännedom om våra produkter och att du håller dig uppdaterad löpande. Nazar förser därför alla inom kundtjänst med relevanta utbildningar.  Utöver försäljning och kundservice arbetar du med översättningar till och från finska och andra projekt inom företaget, under vissa tider på året.

Vem är du?

Som person är du målinriktad, positiv och serviceminded. Du arbetar självständigt men är också en teamplayer som tycker om att arbeta i grupp. För att trivas i vårt Dream Center behöver du vara stresstålig, tycka om högt arbetstempo med många arbetsuppgifter samtidigt och älska att inspirera och kommunicera med gäster. Hos oss har alla möjlighet att vara delaktiga och påverka företagets utveckling, därför ser vi gärna att du är kreativ och initiativtagande.  Du är noggrann, ansvarsfull och levererar alltid goda resultat i tid. Du är van vid att arbeta med datorn och telefonen som dina främsta arbetsredskap.  Kravprofil  •Finska och ett av de andra nordsiska språken på hög nivå muntligt och ett av språken även skriftligt  •Grundläggande kunskaper i engelska  •Datorkunskap  •Minst ett års arbetslivserfarenhet  Meriterande  •Arbetslivserfarenhet inom service eller försäljning  •Grundläggande förståelse för andra nordiska språken  •Erfarenhet av översättningsarbete  •Arbetat i resebranschen 

Vi erbjuder

Resebranschen är en spännande, attraktiv bransch som ständigt utvecklas. Vi erbjuder en anställning i en global, marknadsledande koncern i nordisk arbetsmiljö med engagerade kollegor från många olika länder.  •Ett spännande och självständigt jobb med möjlighet för vidareutveckling i en dynamisk miljö  •Ett arbete där personlig service värderas högt  •Goda arbetsförhållanden i ljusa lokaler med trevliga omgivningar ett stenkast från Malmö C i Sverige  •Anställningsvillkor enligt kollektivavtal  •Konkurrenskraftig lön med provision 

Mer information

Vi söker medarbetare främst till en tillsvidaregående heltidstjänst, schemalagd tid kan vara både på vardagar, kvällar och helger. Vi söker också extrapersonal för extra behov samt helger.  Rekryteringsprocessen pågår löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Beräknat startdatum 2 oktober 2017. 

Om oss

Nazar är specialister på femstjärniga lyxhotell med All Inclusive för hela familjen. Huvudkontoret ligger i Malmö och härifrån arrangeras lyxcharterresor från Norden till Medelhavet. Nazar ingår i en nordisk resegrupp som består av, förutom Nazar, TUI i Sverige, Danmark, Norge, Finland och flygbolaget TUIfly Nordic. Den nordiska resegruppen ingår i världens största resekoncern, TUI Travel Plc. TUI Travel Plc har 30 miljoner kunder per år, 54 000 anställda och erbjuder resor från 31 länder.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Finsktalande kundtjänstmedarbetare/resesäljare sökes till Nazar !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs