Finsk/svensk kundservicemedarbetare till Nelly.com i Borås!
Job Description

Information om uppdraget

Behärskar du finska och svenska flytande i tal och skrift och vill jobba inom kundtjänst? Har du ett stort kundfokus och en bakgrund inom service? Då kan du vara den vi söker!
Vår kund, Nelly.com säljer mode och skönhetsprodukter på nätet och jobbar idag mot ett antal länder i Europa. Deras huvudkontor ligger i centrala Borås och du kommer att jobba i ett team tillsammans med både översättare och kundtjänstmedarbetare med olika språkkompetenser. Kundtjänsten som du kommer jobba i har öppet alla dagar om året och arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällar.
Arbetsuppgifterna består av kundkontakt per mejl, chatt och även telefon kan förekomma. Kunderna finns i både Finland och Sverige, varför det krävs att du behärskar både finska och svenska språket väl.

Tjänsten kommer tillsättas i slutet av augusti och intervjuer sker löpande, så se till att söka redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Tjänsten är en behovsanställning med ett behov på cirka 20 timmar i veckan, vilket kräver att du kan jobba minst 2-3 pass i veckan. Kan du behärska båda språken flytande finns det möjlighet till en heltidsanställning. Arbetstiderna är förlagda till kontorstid, men kan även innebära kvällar. Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.
Lön enligt avtal.

För denna tjänst ska du vara mycket kund- och servicefokuserad samt vara flink i fingrarna. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är flexibel och kan prioritera om så krävs, samtidigt som du bibehåller kvalitet på arbetet. Som person ser vi att du är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Du bör ha ett intresse för språk. Erfarenhet av kundtjänstarbete och är meriterande, men inget krav. För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du både skriver och talar flytande finska samt svenska, ange även detta i din ansökan. Andra kunskaper som krävs för uppdraget:
- God datorvana i PC-miljö
- Mycket goda kunskaper i MS Office-paketet
- Goda kunskaper i finska och svenska.
- Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!