Financial Controller med intresse för processutveckling

Information om uppdraget

Vi söker en Financial Controller med ett stort intresse för ekonomi och IT. Är du duktig på att se samband och vill utveckla processer så är detta rätt tjänst för dig.
I rollen arbetar du med att kontrollera hur kostnader utvecklas i bolaget, samt följer upp och utvecklar IT-system kontinuerligt. Teamet du tillhör arbetar med den interna uppföljningen av hela bolaget gällande finansiella processer, budgetarbeten och uppföljningar. På egna initiativ förväntas du identifiera problem och utvecklingsmöjligheter i företagets ekonomisystem där det krävs en nyfikenhet och ett helhetsperspektiv för att lyckas.

Tjänsten är på heltid, arbetstid kontorstid där arbetsort är Älmhult. Du kommer till en början vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund som konsult.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har relevant utbildning inom både ekonomi- och IT-området. Ett krav för tjänsten är mycket goda kunskaper i Excel. Du har med fördel kunskap inom Qlickvew och meriterande med kunskap i SAP. Du har en god förståelse för sambandet mellan ekonomi och IT samt vill bidra med dina kunskaper i en föränderlig miljö. Dina kunskaper i svenska och engelska är flytande, både i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att passa in i tjänsten är du en noggrann, strukturerad och prestigelös person som trivs med högt i tak och att arbeta i team. Du drivs av att förbättra verksamheten och har ett brinnande intresse för både ekonomi och IT.

Varmt välkommen in med din ansökan. Vi tillämpar löpande intervjuer och urval.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se