Fartfyllt extrajobb inom biluthyrning för dig som studerar!

Information om uppdraget

Är du intresserad av att jobba extra på ett av världens största biluthyrningsföretag? Är du dessutom flexibel, ansvarsfull och effektiv? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!
Just nu söker vi dig som studerar och vill ingå i vår bemanningspool och jobba extra inom biluthyrning. Arbetsuppgifterna innefattar utetjänst såsom tvätt och städning av bilar, samt transportering av bilar till olika kunder/platser i Kalmar-området. Du kommer träffa kunder där en god servicekänsla är en självklarhet.

Arbetstiderna kommer vara på dagtid, kvällstid och helg. Vi söker dig som vill starta relativt omgående för ett spännande och långsiktigt extrajobb under hösten. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som konsult. Intervjuer och urval sker löpande, och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat, så passa på och sök jobbet redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi letar efter dig som studerar och nu letar efter ett extrajobb. För att trivas hos vår kund bör du vara positiv, flexibel, ansvarsfull och fysiskt tålig. Du måste gilla en miljö där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som du kan hantera stress. Ett krav är att du har haft B-körkort i minst ett år och är en säker bilförare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från servicebranschen.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!