Förvaltningsledare/Service Delivery Manager sökes till stort IT-företag!

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av kundkontakt och trivs i en koordinerande och ansvarfull roll? Då kan vi ha tjänsten för dig!
För kunds räkning söker vi nu en Förvaltningsledare/Service Delivery Manager för ett heltidsuppdrag med omgående start. Vår kund är ett välkänt internationellt IT-företag beläget i Fosie i Malmö.

Du kommer ingå i en grupp med 9 st andra Förvaltningsledare och en Teamledare. Då en av kundens förvaltningsledare kommer vara föräldraledig i minst ett år söker vi nu en ersättare. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kundföretaget. Både vår och kundens förhoppning är dock att uppdraget kommer pågå längre än 12 månader. Dina arbetstider är kontorstider, måndag-fredag, 08-17. Vi ser gärna dig som kan starta omgående.

I rollen som Förvaltningsledare kommer du att ansvara för leveransen till ett visst antal kunder vilket innebär avtalsarbete, möten/uppföljningar, mottagning av kundbeställningar, administration samt mycket kundkontakt. I din roll kommer du att ha kontakt med samtliga yrkeskategorier inom enheten och god samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga är därför en förutsättning.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundkontakt i någon form. Kanske har du arbetat som teamledare i en kundtjänst eller dylikt. Du drivs att ge service och uppnå nöjda kunder. Du kommer vara 'spindeln i nätet' och trivs i denna koordinerande roll.

Du bör ha goda baskunskaper inom IT och vara väl förtrogen med Windowsmiljön. Du kommer att vara enhetens ansikte utåt mot kund och ett krav är därför att inneha såväl muntliga som skriftliga kunskaper inom svenska språket. En viss del av kundens verksamhet är outsourcad vilket ställer krav även på goda kunskaper i engelska. Övriga språk är meriterande.

Som person är det viktigt att du är utåtriktad och van att ha struktur och kontroll på ditt arbete. Då det stundtals är högt tempo bör du vara lugn och van att fatta snabba beslut. Att du är duktig på att samarbeta och knyta kontakter är en viktig förutsättning.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se