Företagsrådgivare sökes till expanderande bolag inom företagsbevakning!

Information om uppdraget

Vill du vara med och arbeta mot ett säkrare samhälle utan bedrägerier? Just nu söker Svensk Företagssäkerhet företagsrådgivare som vill vara med på deras resa och skapa ett tryggare företagsklimat.
Som företagsrådgivare kommer du ha kontakt med både stora och små företag. Du kommer att coachas löpande för att du ska kunna utvecklas och lyckas så bra som möjligt. Självklart får du även en internutbildning. Tjänsten avser heltid med fasta arbetstider dagtid, måndag – fredag.

Svensk Företagssäkerhet leverera en av marknadens mest utvecklade
bevakningstjänst. Tillsammans arbetar de för att hjälpa sina kunder att minimera risken att utsättas bedrägerier och skapa ett tryggare företagsklimat. Hos dem handlar det om ett starkt engagemang för deras kunder, teamet och sin affärsidé.

För Svensk Företagssäkerhet är det viktigt att man har roligt och trivs på jobbet, därför har de ofta tävlingar med fina priser – dels tävlingar på individnivå men även teamtävlingar. De har regelbundet gemensamma frukostar och om man känner för det kan man koppla av med en pingis-runda på rasten. Du får arbeta i en trivsam och modern miljö och med närhet till kommunala medel.

Kunskaper för uppdraget

VI SÖKER SIG SOM
* Vill arbeta på ett växande bolag
* Är engagerad och tror på affärsidéen
* Trivs med att prata med nya människor
* Gillar att arbeta i team

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten idag då intervjuer sker löpande och tillsättning så fort vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se