Extrajobba som truckförare på systembolaget

Information om uppdraget

Är du student med truckkort och vill jobba extra ett par dagar i veckan? Då har vi det perfekta jobbet för dig!
Vår kund, Systembolagets varudepå i Örebro har funnits sen 2002 är en av två i hela Sverige. Depåerna levererar varor till alla ombud, butiker samt hemleveranser runtom i Sverige. De lagerför även hela Systembolagets sortiment, vilket medför ett stort ansvar när det kommer till leverans. Kundfokuset är alltid närvarande och kundnöjdhet och noggrannhet är ledord som präglar depåerna.

För att kunna möta beställningarna och leverera i tid tar Systembolaget hjälp av konsulter på StudentConsulting. Vi söker därför dig som är student och vill jobba extra 2-3 dagar i veckan. Strörst behov finns måndagar och onsdagar, så det är en stor fördel om du kan jobba dessa dagar. Arbetstiderns kan variera något men är vanligtvis förlagda måndag till fredag 7-16. Det är viktigt för oss på StudentConsulting att du som söker är hungrig på att jobba och vill hoppa in när det behövs.

Som truckförare kommer dina främsta arbetsuppgift att bestå av orderplock och packning av varor. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av lagerjobb och förstår vikten av deadline och levereans. Det är även viktigt att våra konsulter kan hålla ett bra tempo och leverera det kunden efterfrågar.

Tjänsten är på timmar med start omgående. Arbetet utförs på Systembolagets varudepå som ligger i Pilängen en bit utanför centrala Örebro. Det är bra om du har tillgång till bil, men det går även att åka buss eller cykla.


Kunskaper för uppdraget

Du som söker:
- Är minst 20 år. Detta är ett krav och vi kan tyvärr ej ta vidare sökande som inte uppfyller kravet.
- Är studernade eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.
- Har truckkort med lägst behörighet A1-A2.
- Har tidigare erfarenhet av liknande arbete

Vidare är du en bra lagspelare, noggrann i det arbete du utför samt har god datorvana. Vi ser gärna att du har arbetat med orderplock tidigare. Låter detta som något för dig? Vi gör urval och håller i intervjuer löpande. Sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se