Extrajobba som lagermedarbetare i Växjö!

Information om uppdraget

Är du en positiv, engagerad och arbetsvillig person? Vill du utöka studentkassan och arbeta på ett nytt och fräsch lager här i Växjö? Se hit!
Till vår kund i Växjö söker vi nu efter flera personer som kommer arbeta extra inom lager. Arbetsuppgifterna innebär bland annat: godsmottagning, paketering, in- och utleverans, plock enligt plocksedel, avemballering och uppmärkning. Vår kund är ett expansivt företag inom IT-branschen som sätter stort värde i att skapa en god arbetsmiljö där man samarbetar för att nå uppsatta mål. Arbetsplatsen är belägen i Växjö.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, 07.00-16.00 måndag – fredag där du arbetar utefter din tillgänglighet och kundens behov.

För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta 1-2 pass i veckan. Tjänsten beräknas starta i omgående och pågå löpande.

Kunskaper för uppdraget

Vi letar efter dig som studerar på minst 50 % och kommer göra det mins sex månader framöver. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom lager med liknande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du är en person som uppskattar en fartfylld arbetsmiljö där du får vara initiativtagande och engagerad. Du strävar efter enkelhet och vill vara effektiv samtidigt som du är noggrann och förstår vikten av att göra saker rätt. Vidare är du flexibel och har en god förmåga att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål.

Låter detta som du? Tveka då inte att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se