Extrajobba som lagerarbetare!

Information om uppdraget

Nu söker vi konsult som är intresserad av att jobba extra inom lager hos en av våra kunder som är aktiv inom elgrossistbranschen. Truckkort är ett krav.
Dina arbetsuppgifter är att i huvudsak jobba med lagerplock. I arbetet ingår en del tunga lyft.
Arbetstiderna kan variera, oftast 09-18 men även för- och eftermiddagspass förekommer. Arbete sker under veckodagarna mån - fre. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba som uthyrd konsult hos vår kund. Arbetsplatsen ligger i Luleå.


Kunskaper för uppdraget

Som person är du självgående, noggrann och ordningsam. Du ser långsiktigt på detta arbete. Truckkort är ett krav (A1, A2, A4 samt B3). Vi ser gärna att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. För att vara aktuell för detta uppdrag ska du ha möjlighet att jobba minst 2 pass/vecka. För att söka tjänsten registrerar du en profil på www.studentconsulting.se. Urval och intervjuer pågår löpande och tjänsterna tillsätts så snart vi hittat rätt kandidater. Skicka därför in din ansökan redan idag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!