Extrajobb som terminalarbetare nattetid i Härryda sökes

Information om uppdraget

Är du en arbetsvillig student som söker ett deltidsjobb på nätterna? Då har vi jobbet för dig!
För kunds räkning söker vi studenter som vill arbeta nätter som terminalarbetare.

Arbetsuppgifterna består av sortering av paket och gods på en terminal och innehåller en hel del tunga lyft och ett högt arbetstempo. Passen är förlagda till nattetid och startar mellan 22-00 och pågår till ca 5.30 eller 6.30. Arbetspasset fastställs med kort varsel så vi ser att du som söker är flexibel. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå minst 6 månader.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting men utföra arbetet hos en av våra kunder.

Kunskaper för uppdraget

Krav för tjänsten:
- Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, så som t.ex ett annat jobb eller eget företag. Detta behöver du ha både nu i höst och nästa vår.
- Kunna jobba 2-3 pass i veckan
- God fysik då det förekommer tunga lyft

Vi söker dig som är flexibel och har möjligheten att ställa upp med kort varsel. Du är uthållig, pålitlig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Vidare är det viktigt att du är en person som tar eget ansvar, är noggrann, stresstålig och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en mycket god fysik och att du inte är rädd för att ta i.

Låter detta spännande? Sök redan idag då behovet är omgående och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!