Extrajobb inom kundtjänst och administration

Information om uppdraget

För kunds räkning söker vi dig med hög servicenivå för ett flexibelt extrajobb inom kundtjänst och administration!
Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer du besvara externa kunders frågor via telefon och e-post, i jobbet ingår också en hel del administration. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund som har kontor i centrala Sundsvall. Kundens ordinarie öppettider är måndag till fredag 07:00-17:00 och dina arbetstider kommer variera därefter enligt din tillgänglighet. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänstern kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Arbetet inleds med en introduktion på plats hos kund.

Kunskaper för uppdraget

Det här är ett perfekt extrajobb för dig som studerar och då vår kund har ett långsiktigt behov av extrapersonal ser vi gärna att du har minst ett år kvar av dina studier. Meriterande är om du tidigare har arbetat med kundbemötande, administration och gärna har erfarenhet av kundtjänst. Du trivs med att jobba självständigt och strukturerat med en hög servicegrad. Du är prestigelös och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Samtal på engelska kan förekomma.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se