Extrajobb åt studerande som demobokare!

Information om uppdraget

Studerar du och söker ett flexibelt extrajobb? Triggas du av utmaningar? Då vill vi ha med dig i vårat Team.
Vi söker nu flera studenter för att utöka vårt Ringteam. Tjänsten går ut på att ringa upp företag och skapa ett intresse för en demo visning av ett administrativt system. Jobbet sker främst via telefon med viss dokumentation via dator.

Vi erbjuder dig fast lön enligt avtal plus provision, ett väl utarbetat introduktionsprogram inklusive säljträning och en trevlig arbetsmiljö med engagerade kollegor. Du har nu möjlighet att bli en del av vår framgångssaga.

Du kommer att arbeta i vår försäljningsorganisation på vårt huvudkontor som är beläget på Nordkalottvägen 1 i Luleå. Arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag klockan 8:00-17:00. Det finns väldigt goda möjligheter att själv välja arbetstider men vi vill att du kan jobba kring 15 timmar i veckan.

Möjligheten att vidareutvecklas inom företaget är mycket goda.

OBS! ATT DU HAR ANNAN SYSSELSÄTTNING PÅ MINST 50% ÄR ETT ABSOLUT KRAV FÖR ANSTÄLLNING. Tillexempel Studier.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker en utåtriktad student, som gärna jobbar mot utsatta mål och är bekväm i telefon. Har du förmåga att skapa affärsmässiga relationer, vana av att jobba med telefon eller annan typ av försäljning så är det meriterande.

Tjänsterna tillsätts så fort vi har hittat rätt personer, välkommen med din ansökan via vår hemsida.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se