Extraarbete som café- och restaurangmedarbetare till Älmhult i höst!
Job Description

Information om uppdraget

Letar du efter ett extrajobb där du får möjlighet att träffa nya människor i en inspirerande miljö? Är du en person som brinner för att ge kunder en bra serviceupplevelse, då är det dig vi letar efter!
För kunds räkning söker vi nu drivna och serviceinriktade studenter som vill arbeta extra i vår kunds café eller restaurang på ett kontor till vår kundföretag i Älmhult.

I rollen som café/- restaurangmedarbetare hos det aktuella företaget är du en del av ett glatt, serviceinriktat och härligt team som är ansiktet utåt gentemot företagets besökare. Ditt arbete kommer att vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök såsom bl a förberedelse av luncher, servering, köksbiträdesuppgifter samt kassahantering. Tillsammans med kollegor ansvarar du för att ta emot och ge service till besökarna och kan även få hoppa in i företagets reception.

Kundens arbetstider varierar med möjlighet att bli schemalagd måndag-söndag mellan kl. 07.00-20.00. På uppdraget kommer schemaläggning ibland ske i förväg utifrån din tillgänglighet, men det kan även förekomma inringning med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro av ordinarie personal. Arbetsplatsen ligger centralt i Älmhult och nära till tågstationen. Tjänsten kommer att tillsättas samt påbörjas under augusti månad. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du: - Har minst 1 år kvar på dina studier eller vill dryga ut en deltidsanställning med ett extrajobb - Finns tillgänglig för att arbeta minst 2 vardagar per vecka under terminstid - Är flexibel och kan komma in med kort varsel.

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och kommunikativ. För att trivas i tjänsten måste du ha en stark vilja att arbeta med kunder. Du tar gärna egna initiativ och har lätt för att inspirera andra. Som person är du flexibel, kreativ och klarar av att hålla humöret uppe även då kundtrycket är högt. Du känner dig även trygg med det engelska språket. Vi ser det som en självklarhet att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med service. För vår kund är gemenskap och entusiasm, kostnadsmedvetenhet, enkelhet, ödmjukhet och en ständig vilja till förnyelse oerhört viktiga värderingar.

Som café-/restaurangmedarbetare erbjuder vi dig ett spännande extrajobb i ett internationellt växande företag med en stark och levande kultur. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!