Untitled Document
Export- och importspecialist till vår kund i Helsingborg​

​Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en intern expert och koordinera nyckelaktiviteter som är relaterade till import och export av produkter över hela världen. Du säkerställer en transparens gällande pågående projekt för såväl interna som externa intressenter, tar emot och bedömer förfrågningar om importkontroller från myndigheter, tar och granskar dokument, löser problem inom det operativa arbetet för import och export samt ser till att alla krav är uppfyllda innan lastning. 

​Bakgrund

​​Vi söker dig med universitetsutbildning inom logistik, ekonomi eller ingenjörsyrket. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom transportmanagement eller spedition samt mycket goda kunskaper kring tulldokument samt långtidsdeklarationer. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du en god kommunikatör som är van att koordinera och leda. Du är flexibel, en problemlösare och en teamspelare. Vidare är du analytisk, målfokuserad och trivs med att ta ansvar i en föränderlig organisation med högt tempo.

​Viktig information

​​Ovanstående uppdrag är på heltid med start omgående. Du kommer att vara placerad hos vår kund i Helsingborg. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Export- och importspecialist till vår kund i Helsingborg​ !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer