Untitled Document

Erfaren transportledare inom järnväg sökes!


Jobbeskrivning
Nu söker vi dig som vill arbeta som transportledare på ett växande företag i järnvägsbranschen, för direkt anställning hos kund. Företaget ligger i Hallsberg och arbetar med logistiktjänster, både nationellt och internationellt.

Kunden söker dig som vill arbeta som ”spindeln i nätet” och trivs med varierande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga uppgifter är att dagligen ha kontakt med kunder och leverantörer genom att utforma och leverera information. Du rapporterar även vagnstatus i datasystem och kontrollerar och levererar färdiga vagnlistor. Du ska även överblicka produktionen genom att rapportera status och dokumentera alla avvikelser.

Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning och gärna fortsatt utbildning inom administration, logistik eller transport. Det är även meriterande med arbetslivserfarenhet inom administration, logistik, transport eller liknande. Du har kunskap i Microsoft Office samt mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Du kommer gå skiftgång vilket innebär att du jobbar dag, kväll, natt samt helg. Det är därför viktigt att du är flexibel och kan jobba olika arbetstider från vecka till vecka.

Kvalifikationer

•Gymnasieutbildning
•Fortsatt utbildning inom administration, logistik, transport
•Arbetslivserfarenhet inom administration, logistik, transport
•Erfarenhet av styrning inom transportbranschen eller logistik i övrigt är meriterande, exempelvis lastbilstrafik.
•Mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska
•Kunskap i Microsoft Office och systemvana
•B-körkort samt tillgång till bilPersonliga egenskaper

Som administratör på företaget trivs du med att arbeta i ett högt arbetstempo med varierande arbetsuppgifter! Du är ansvarstagande, driven och inte rädd för att fatta egna beslut. Som person är du prestigelös och trivs med att samarbeta och stötta dina arbetskollegor. Du är positiv, kommunikativ och serviceinriktad samt professionell i kontakten med kunder och leverantörer!

Passar du in på beskrivningen? Sök redan idag, urval sker löpande!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

OM OSS

På Uniflex Bemanning är vår övertygelse att ett bemanningsföretags personal är dess största tillgång. Uniflex Bemanning arbetar därför målmedvetet för att alltid ha motiverade och engagerade medarbetare. Det är en förutsättning för att säkerställa kvaliteten på våra uppdrag och för att uppnå företagets mål.

Söker du lediga jobb eller extrajobb inom industri, lager, bygg, el, kundtjänst, försäljning, administration, städ eller butik?

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Vi söker ständigt efter personal som har stark drivkraft, stor flexibilitet och är ambitiösa i sitt arbete. Uniflex passar både de som vill jobba heltid men även de som vill komplettera annan sysselsättning med extra jobb, såsom studenter och pensionärer.
Erfaren transportledare inom järnväg sökes! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs