Untitled Document

Erfaren IT-tekniker inom Windows
Är du Saabs nästa IT-tekniker inom Windows? Trivs du att arbeta på klientsidan och har erfarenhet av Citrix och WMware? Titta hit!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Saab har 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är Saab ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Group ICT är en del av Saab koncernen och ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings- och produktionsmiljöer samt dess ingående komponenter som servrar, storage, nät, klienter mm. Vi ansvarar även för driften av datorhallar med kringutrustning samt tillhandahåller systemutvecklingsstöd och programanpassning. I vår verksamhet ingår teknikbevakning på områden som operativsystem, databaser, virtualisering, säkerhet och nätverk. Vi är även kravställare mot underleverantörer och övrig IT miljö inom koncernen. Verksamheten präglas av systematiskt datasäkerhetsarbete samt teknikbevakning inom angränsande verksamhetsområden.

Dina arbetsuppgifter
Saab Group ICT ansvarar för utvecklings- och produktionsmiljöerna och här kommer du in. Du kommer att vara del av ett team där ni bygger IT-miljöer från grunden och du blir nyckelperson när det kommer till Windows produkter. Ni har stort fokus på säkerhet vilket medför att du bland annat kommer jobba med härdning av funktioner för att göra miljön så säker som möjligt. Ditt fokus är på klientsidan där du bland annat får jobba med virtualisering, antivirus och listning av applikationer.

Din profil
Du kommer in i ett team med mycket kompetens där ni ska bygga framtidens IT-plattformar och du blir expert i hanteringen av Windows produkter. Du har minst tre års erfarenhet som IT-tekniker med tyngdpunkt på klientsidan där du bland annat jobbat med: -Citrix och virtualisering för applikationer och desktop -Active Directory (AD) och behörighesstyrning -Härdning och blockverktyg

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Uppdraget är ett konsultuppdrag till mars 2018 men med goda möjligheter till en mer långsiktig lösning. Urval pågår löpande så ansök redan nu! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Ida Thidblom på 013-32 94 16 alternativt ida.thidblomt@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Erfaren IT-tekniker inom Windows !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer