Untitled Document

Erfaren Elmontör
Har du några år erfarenhet som Elmontör och är redo för nästa steg? Vi söker dig som vill utvecklas i en roll som kvalificerad Elmontör hos en av våra kunder i Linköping!

Dina arbetsuppgifter
Som Elmontör är ditt huvudsakliga ansvarsområde produktion av kablage med höga kvalitetskrav för de mekaniska produkterna, vilket bland annat innebär lödning, klämning och montering av trådtöjningsgivare etc. Du kommer även vara delaktig i integrering av kablage på kundens produkter. Underlagen för arbetet är elscheman, ritningsunderlag och definierade tillverkningsprocedurer. Kravhantering och dokumentation är en viktig del av arbetet. Du arbetar under stort eget ansvar och får vara delaktig i hela projektet.

Din profil
Vi söker dig som har en utbildningsbakgrund inom teknik på gymnasieingenjörsnivå eller liknande, främst, med inriktning el. Du har även några års erfarenhet av elmontering. Vidare har du goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ett krav är även goda kunskaper i ritningsläsning. Som person har du ett intresse för produktion och teknik. Du tycker om att se helheten och trivs med ett stort individuellt ansvar. Du brukar beskrivas som flexibel, lojal och engagerad. Arbetsuppgifterna kräver stor noggrannhet och att du som person även är lugn och systematisk. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en god stämning. Du trivs med att arbeta i projektform i en kundnära organisation där kvalitetskraven är höga, därmed är ett krav att du har hög kvalitesmedvetenhet.

Ansökningsförfarande
Passar du in på ovanstående profil? Då är du är varmt välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Din ansökan ska innehålla ett CV och personligt brev där du motiverar varför just du passar tjänsten. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare, Josefine Kindahl, 013-47 32 061 alt josefine.kindahl@skill.se Detta är initialt ett konsultuppdrag med goda möjligheter till en anställning hos kunden. 
Erfaren Elmontör !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer