EPM söker Nätverkstekniker för direktrekrytering!

Information om uppdraget

Stort intresse för IT och drifttjänster? Innehar en KY-­utbildning alt. en högskoleingenjörsexamen inriktad mot nätverk, alternativt mot IT­/Teknik? Då kanske det är dig vi söker!
Vår kund EPM ett modernt IT företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i
Stockholmsregionen. Deras motto är att erbjuda samma tekniska lösningar som de stora företagen använder till en kostnadsnivå som är attraktiv även för mindre företag och organisationer. Deras tjänster är marknadsledande avseende kvalitet, säkerhet och funktionalitet.

Som Nätverkstekniker kommer du att arbeta med företaget och deras kunders
infrastruktur, både på server­ och klientsidan i ett team om 15 tekniker. Du kommer att arbeta både i helpdesk och ute hos kund. Du har tillsammans med kollegorna på driftavdelningen det övergripande ansvaret för
att kundernas miljöer alltid är tillgängliga. Tjänsten erbjuder stora utvecklingsmöjligheter, då arbetsuppgifterna är varierande och företaget befinner sig i en tillväxtfas.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kontorstider, måndag-­fredag. EPM tillämpar 6 månader provanställning. Du blir placerad på företagets trevliga kontor i centrala Stockholm.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten har en KY-­utbildning alt. en högskoleingenjörsexamen inriktad mot nätverk, alternativt mot IT/­teknik. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Som person är du social, engagerad, självgående och vill dela med dig av din kunskap. Det är en stor fördel i tjänsten som Nätverkstekniker att du har ett brinnande intresse för området. Känner du att ovanstående passar väl in på dig? Då kan detta vara tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval av sökande. Tillsättningen sker så snart vi hittat rätt kandidat för uppdraget.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se