Untitled Document
Engagerad receptionist på 80 % till internationellt företag

Är du en positiv och driven person som får energi ifrån mötet med människor? Har du tidigare servicevana och trivs i en tjänst där du blir företagets ansikte utåt? För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som receptionist och söker ett arbete på 80 %. Vår kund är ett globalt bolag med kontor på Lindholmen. Urval och intervjuer kommer att ske under v.32 och önskad start på tjänsten är under v.33 eller v.34. Tjänstebeskrivning

I din roll som receptionist blir du en del av Office & Services tillsammans med fem andra kollegor, som likt dig är engagerade, hjälpsamma och lösningsfokuserade. Du fungerar som spindeln i nätet på arbetsplatsen och på ett professionellt och tillmötesgående sätt tar du emot besökare och kunder, svarar i telefon och på mail. I tjänsten som receptionist ingår att ge intern service, posthantering och att ansvara för de gemensamma utrymmena så som att ställa i ordning konferensrum och beställa fika. Vidare ansvarar du även för hantering av poolbil, passerkort, besöksbrickor, nyckelutlämning och taxibokningar. Du svarar på allmänna frågor och ger varje besökare service i världsklass.Vem är du?

För att trivas i tjänsten tror vi att du är en positiv, glad och ödmjuk person. Du har en hög ansvarskänsla och har ett öga för detaljer. Då engelska är koncernspråk känner du dig trygg att använda det i både tal och skrift, övrigt språk är svenska. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet inom service och har du tidigare arbetat som receptionist är det en fördel, men det som är avgörande är din personlighet. Vi söker därför dig som är nyfiken, prestigelös och har en personlig mognad. Du har ett strukturerat arbetssätt och du bemöter varje person på ett vänligt och trevligt sätt. Vidare är du en glad, prestigelös och positiv person som sprider glädje och energi runt dig.Övrig information
Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos SW.  Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson 031- 333 54 81. 

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik. 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Engagerad receptionist på 80 % till internationellt företag !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer