Untitled Document
Engagerad och driven trafikledare


Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS grundades av Anders Nielsen i Köpenhamn 1882. ANCOTRANS är ett av Danmarks äldsta generationsbolag. Sedan 1970-talet har vår huvudsakliga aktivitet varit transport av alla slags fartygscontainers. Vi har kontor i Köpenhamn, Aarhus, Hamburg och Göteborg. Ancotrans transporterar alla typer av containers till och från alla hamnarna och terminalerna i såväl Danmark, Tyskland och Sverige som det övriga Europa. Vår vision är att bli den första containertransportör som har ett europeiskt nätverk av kontor. Vårt dagliga uppdrag är att erbjuda containertransport med de lägsta CO2-utsläpppen på våra marknader, samtidigt som vi uppfyller våra ambitiösa servicemål. Vi har omkring 500 bilar och 1100 chassin i daglig rotation i ett område som omfattar Tyskland, Sverige och Danmark, och vi säger aldrig nej till en körning.

Är du en nyfiken och engagerad person med god förståelse för transport- och logistikprocesser? Söker du efter en koordinerande och ansvarstagande roll med utvecklingsmöjligheter och vill vara en del av ett dynamiskt och trivsamt team? Vi på SW söker i samarbete med AncoTrans dig som vill arbeta med transportplanering.

Tjänstebeskrivning
Vi söker en trafikledare som kommer att ingå i vårt järnvägsteam på tre kollegor som ansvarar för import och transportplaneringen till och från våra järnvägshubbar Örebro och Nässjö. Här hanterar du planeringen av de bokningar som kommer in och har löpande kontakt med dina kunder, leverantörer och chaufförer.  Du arbetar operativt med hela flödet från order, prissättning och bokning av transport till leverans och fakturering. Vidare hanterar du kundkontakten över telefon och mail och ansvarar för att förvalta dina kundrelationer.

Vi söker ytterligare en person som kommer att arbeta som trafikledare med inriktning på utlandstrafik. Här ansvarar du för att hantera specialanpassade transportbokningar och planerar bästa väg och transport för kunden till och från hamnarna på kontinenten. Du hanterar de internationella kontakterna och har nära dialog med Ancotrans övriga kontor utanför Sverige där din förmåga att kommunicera och nätverka kommer väl till användning. Du ansvarar för att forma och utveckla din roll samt bygga upp rutiner för arbetet.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet ifrån en liknande tjänst och har vana ifrån transportsektor. Du har en avslutad YH- eller högskoleutbildning med inriktning logistik, transportplanering eller motsvarande. Du behärskar såväl svenska som engelska obehindrat i tal och skrift och har goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel.  Har du arbetat i Navision är det meriterande.

Vi tror att du som söker har förmågan att effektivt planera, prioritera och koordinera. Du trivs i en tjänst med ett högt arbetstempo och där din serviceförmåga kommer väl till användning. Som person är du driven, ansvarstagande och orädd. Vidare har du en väl utvecklad samarbetsförmåga och trivs i en arbetsmiljö som präglas av sammanhållning, hjälpsamhet och teamkänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
I dessa rekryteringar samarbetar vi med SW in Scandinavia AB. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson på tel. 0766-47 16 51 eller på frida.johansson@sw.se

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Engagerad och driven trafikledare !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer