Elmontör sökes för heltidsuppdrag!

Information om uppdraget

Har du tidigare erfarenhet av att jobba som montör eller med elektronik? Har du kanske gått inriktning el på gymnasiet och söker ditt första jobb. Då har vi tjänsten för dig!
För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba på heltid ute hos vår kund i Järfälla. Vår kund är världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Företaget har totalt 14 398 anställda och försäljningsverksamhet i 49 länder. Förra året omsatte dom i Sverige 358 miljoner SEK.

Som montör på vårt kundföretag kommer du att jobba med montering av standarsfläktar och anpassning av fläktar efter kundernas behov. Vidare kommer du att jobba med kapning och beredning av material samt avräkning och beredning av produktionsorder i företagets affärssystem (SAP). Det kan även förekomma att du behöver vara behjälplig med andra arbetsuppgifter inom företaget. Det är därför viktigt att du är flexibel och prestigelös. Arbetstider är måndag-fredag 07.30-16.00

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Som anställd erbjuds du ett utvecklande arbete på ett framgångsrikt och lönsamt företag. Vidare kommer du att jobba på en modern arbetsplats med nyrenoverade och ljusa produktionslokaler.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten har kunskap av att arbete med el från tidigare arbete eller från gymnasiet. Vidare talar och skriver du svenska obehindrat och har datorvana i PC-miljö. För att vara aktuell för tjänsten är du flexibel och prestigelös. Du trivs också med att arbeta självständigt men även i grupp.

Är du den vi söker? Anmäl ditt intresse redan idag. Kom ihåg att ett utförligt och uppdaterat CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se