Elkonstruktör till internationell koncern

Information om uppdraget

Till vår kund med kontor i Älmhult och Lund letar vi nu efter en Design Engineer electrical/ Elkonstruktör som är redo för en ny utmaning.
Att arbeta hos vår kund:
Vår kund tillhör ett stort globalt bolag och är ett kunskapsföretag som arbetar för att bli ett ledande aktör för automatiserade logistiklösningar. Med deras kompetens inom automation, retail och IT skapar de lösningar som överträffar kundernas förväntningar.

Som en del av vår kunds utvecklings team får du vara delaktig i projekt och arbeta med allt som berör elektroteknik. Från koncept, detaljer i design till impelementation och test till överlämning. Eftersom företaget arbetar med logistiklösningar får du vara en del av att skapa nya inovativa lösningar inom logistik och business.

Som elkonstruktör/ Design Engineer electrical innebär det att du är med och bidrar med dina kunskaper inför nya elprojekt utifrån ett tekniskt perspektiv för konstruktion, komponenter, produktion, test och kvalitet. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer och intiativ för att förbättra processerna och utveckla verksamheten framåt. Arbetsuppgifterna innebär även förberedande produktdokumentation, säkerställa konfigurationen av kommersiella projekt, förberedda beräkningar för tid och materialkostnader och designa system och produkter efter systemkrav.

Vår kund är av uppfattningen att idéerna kommer fram tillsammans med andra och därför sker flera delar av arbetet tillsammans med ditt team. Om du har en lite mer senior profil ser vi det som positivt ifall du även trivs med att coacha och hjälpa andra kollegor att utvecklas.

För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med både direktrekryteringar och konsultuppdrag. Vi söker dig som är på jakt efter nästa utmaning i karriären och vill arbeta hos någon av vår kund på heltid under kontorstider med möjlighet till flex.

Tjänsten ger möjlighet för att arbeta både i Lund och i Älmhult.

Kunskaper för uppdraget

•Dig som har en högskoleexamen med inriktning mot elkonstruktion. •Du ska ha minst tre års erfarenhet från elkonstruktion inom industriella miljöer. Du behöver ha kunskaper om lagkrav och kännedom om vilka aktuella normer som som gäller för elsäkerhet. Det är en fördel om du har några års tidigare arbetserfarenhet av att konstruera/projektera elanläggningar. Då vår kund är tillhör en internationell koncern ska du även vara flytande i engelska i tal och skrift.

Som person letar vi efter dig som trivs med att arbeta med ansvar och få ta egna intiativ. Vi tror att du tycker om att arbeta med inovation och hitta egna lösningar och komma med förslag till ditt team. Du är en teamplayer och trivs när man gemensamt lyfter varandra och utvecklas som både grupp och individ. Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in ditt CV till StudentConsulting redan idag. Vi intervjuar kandidater löpande! Vid frågor om tjänsten kontakta: amelie.aronsson@studentconsulting.com
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se