Untitled Document

Elektronikmontörer till Saab i Järfälla
Har du god erfarenhet av elektronikmontering och ett brinnende intresse för teknik? Är du dessutom noggran och metodisk? Då kan du vara personen vi söker! För Saabs räkning söker vi nu flertalet elektronikmontörer till deras produktion i Järfälla. Start för uppdraget är under sepetember alternativt oktober och är initialt en visstidsanställning på sex månader med god chans till förlängning. Vill du utvecklas vidare inom detta område kommer du välkomnas av en kompetent och välkomnande arbetsgrupp!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som elektronikmontör består arbetsuppgifterna av montering av serieprodukter, framtagning av prototyper samt reparation och modifiering av de olika produkterna. Även medverkan vid framtagning av tillverkningsunderlag kan förekomma. Arbetet innefattar lödning till stor del och viktigt att du har god erfarenhet av lödning och fördelaktikt är därför om har ett giltigt lödcertifikat FSD5115.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du; - har gymnasiekompetens och ett stort intresse för teknik och tillverkning - har tidigare erfarenhet av monteringsarbete - har erfarenhet av avancerade elektronik och mekanikkonstruktion - har erfarenhet att arbeta med administrativa planeringssystem (MPS) - har erfarenhet av att läsa och förstå ritningar - behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift Du ska ha haft lödcertefikat enligt FSD5115 i närtid och är det giltigt i dagsläget är det meriterande. Viktiga personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är god sammarbetsförmåga, noggrannhet, stresstålighet och god kvalitetsmedvetenhet.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.industrikompetens.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Stina Bylund på mailadress stina.bylund@industrikomptens.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Elektronikmontörer till Saab i Järfälla !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs