Ekonomiassistent

Information om uppdraget

Studerar du ekonomi och vill ha ett meriterande extraarbete? Då kan det vara just dig vi söker!
StudentConsulting söker till våra kunduppdrag ekonomiassistenter med start i höst för extraarbete ca 10-20 h/vecka, samt möjlighet till sommarjobb.

Du kommer till exempel att arbeta med:

- Registrera och kontera inkommande leverantörsfakturor
- Fakturahantering
- Löpande ekonomiarbete
- Ordehantering

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstider. Viss flexibilitet finns för schemaläggningen. Du kommer att arbeta som konsult via StudentConsulting, och vara uthyrd till kund som extraresurs.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser gärna att du som söker har minst 1 år kvar av ekonomistudier, samt att du studerar eller jobbar i dagsläget med omfattning om minst 50%. Erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter är en stor fördel, men ej ett krav. Som person är du noggrann, strukturerad och har ett högt engagemang. Du tar ansvar för ditt arbete, har hög servicenivå och trivs att arbeta i högt tempo. Du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Låter detta intressant? Sök tjänsten idag! Vid frågor om tjänsten hör av dig till Ida Holmer 070-376 03 79 eller ida.holmer@studentconsulting.com Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se