Untitled Document
Ekonomiassistent till internationellt bolag

Sw söker för kunds räkning en ekonomiassistent till deras leverantörsgruppen. Företaget är internationellt konsultföretag som sitter i Solna. Tjänsten är ett konsult uppdrag på 6 månader med chans till förlängning eller överrekrytering till kund.Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent på leverantörsreskontra kommer du att ingå i ett team på 11 personer. Du kommer att arbeta med elektronisk fakturahantering. Detta innebär bl a registrering av leverantörsfakturor och leverantörer, leverantörutbetalningar och kundinbetalningar, samt hantera utlägg. I rollen som ekonomiassistent ingår även att upprätta kontoavstämningar samt arbeta med utveckling av rutiner och processer på avdelningen. Tjänsten innebär mycket kontakter med leverantörer och kollegor inom företaget.Din profil 
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning från Universitet eller högskola och har arbetat 1-2 år med liknande arbetsuppgifter och hargoda kunskaper inom reskontraarbete. Du är en van användare av Excel och har du erfarenhet ab Visma Control är det meriterande.Som person är du noggrann och strukturerad. Du kan arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du har en hög känsla för service och kan prioritera. 

Vktig information 
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med stor chans till förlängning eller överrekrytering till kund  med anställning hos SW och med start omgående. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70​


Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ekonomiassistent till internationellt bolag !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer