Untitled Document
Ekonomiassistent sökes till spännande bolag i Solna


Har du ekonomirelaterad yrkeserfarenhet inom leverantörsreskontra, och vill jobba brett och lära dig mer om helheten på en ekonomiavdelning? Då kan detta vara tjänsten du söker! ​

Om tjänsten
SW söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent som kommer att vara behjälplig i det löpande arbetet på ekonomiavdelningen. Ditt ansvarsområde kommer att vara leverantörsreskontra för sju olika bolag där du kommer att arbeta med ärendehantering, reseräkningar och diverse administrativa områden.Vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande roll med en stor variation av uppgifter, där den ena dagen inte är den andra lik. Kunden arbetar med företagstjänster, och sitter i inbjudande lokaler i Solna, med närhet till Mall of Scandinavia. Huvudsakliga arbetsuppgifter
Denna tjänst innefattar brett arbete inom leverantörsreskontra, inräknat
- Inläsning av leverantörsreskontrafakturor från Opus (scanning)

- Skicka ut leverantörsfakturor till attestanter

- Definitivboka färdigattesterade fakturor

- Leverantörsbetalningar via fil och manuellt

- Återrapportera betalningarna 

- Ärendehantering, frågor från attestanter, upplägg/ändring av attestanter 

- Kontoavstämningsreskontra mot huvudbok

- Hantera reseräkningar vid reseräkningssystem

- Kontinuerligt utveckla och förbättra rutiner och processer
Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har:- Ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande

- Minst två års ekonomirelaterad yrkeserfarenhet inom leverantörsreskontra

- Kunskaper inom bokföring

- Ärendehantering via mejlkö

- Goda kunskaper inom Office-paketet och särskilt Excel

- Goda kunskaper inom svenska och engelskaBesitter du kunskaper i affärsverktyget AX Dynamics (alt Navision) är detta en merit. Vidare är det meriterande om du har genomgått ett systembyte eller på annat sätt arbetat i en föränderlig miljö. För att trivas i rollen bör du vara lättsam, social och en person som inte rädd för att ta i. 

Viktig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SW med start omgående, och som pågår till 2017-11-30. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Ekonomiassistent sökes till spännande bolag i Solna !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer