Ekonomiassistent sökes till B&P Redovisningsbyrå AB

Information om uppdraget

Har du tidigare erfarenhet ifrån arbete som ekonomiassistent? Är du driven, framåt och initiativtagande? Då har vi tjänsten för dig!
Nu söker vi för kunds räkning en driven och engagerad ekonomiassistent till B&P redovisningsbyrå AB.
B&P redovisningsbyrå AB är en mindre redovsiningsbyrå som har hand om bokföring, lönhantering, bokslut och deklaration.
I rollen som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och att assistera och stötta dina arbetskollegor i deras dagliga arbetsuppgifter.

Uppdraget är en heltidstjänst som kommer att starta i december och löpa sex månader framåt med chans till förlängning. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens kontor i Ekerö. Kontorstider och möjlighet till flexibla arbetstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning. Vidare ser vi att du som söker har tidigare erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Meriterande om du har arbetat som ekonomiassistent tidigare.
Arbetsplatsen är placerad på Ekerö är det fördelaktigt om du själv är boende på eller i närheten alternativt tillgång till egen bil.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare har du datavana/systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. För att passa för tjänsten krävs det att du är initiativtagande, inte rädd att ta för att ta för dig och lätt för att lära. Vidare är det viktigt att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga. Utvecklingsmöjligheter finns för rätt person då bolaget expanderar.
Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga på Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se