Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag inom leverantörsreskontra!
Job Description

Information om uppdraget

Söker du efter ett heltidsjobb inom ekonomi och har erfarenhet inom leverantörsreskontra? Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och har god förmåga att arbeta självständigt? Då har vi tjänsten för dig!
Vår kund är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har dem kontor i 33 länder fördelade på fyra kontinenter. Verksamheten i Sverige startade 1995 och är idag marknadsledande inom operationell leasing. Vår kund erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuder vår kund praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas och söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till sin finansavdelning.

I rollen som ekonomiassistent kommer arbetsuppgifterna exempelvis att innefatta:
- Avstämning leverantörsreskontra
- Hantering av leverantörsfakturor och ansvara för fakturautredningar
- Bokning av momsfakturor och övriga betalningar
- Omkostnadsuppföljning och analyser
- Intern och extern rapportering
- Kundkontakt över telefon om fakturor och leverantörsfrågor
- Ärendehantering i leverantörskontra-mailen

Tjänsten är ett konsultuppdrag under ett år med goda chanser till förlängning eller övertag. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund i Solna. Arbetstiderna är förlagt vardagar mellan 8.30-17.00.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker har minst en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har studerat ekonomi eller redovisning på eftergymnasial nivå. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha minst 1-2 års erfarenhet av leverantörsreskontra, det är viktigt att du förstår hela processen. Erfarenhet från ett internationell bolag ses som meriterande. Du ska tidigare ha arbetat med bokföring och ha god kännedom i affärssystem där erfarenheter från NAV, SAP och Exflow är meriterande. Du trivs i en självständig roll och är driven, prestigelös och nyfiken. Uppdraget beräknas starta så fort vi hittat rätt kandidat, sök därför tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!