Ekonomiassistent på heltid sökes till företag i Älvsjö!
Job Description

Information om uppdraget

Har du god erfarenhet av fakturahantering och arbete med leverantörsreskontra? Då kan det vara dig vi söker!
Vi söker nu för kunds räkning en fakturamatchare/ekonomiassistent på heltid. Vår kund har kontor i Älvsjö och är en del av världens största koncerner inom området med verksamhet i 38 länder på 4 kontinenter. Som fakturamatchare/ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

- Matcha fakturor mot inköpsorder
- Leverantörsreskontra
- Följa upp avvikelser
- Löpande administrativa uppgifter

Tjänsten är heltid, under kontorstider med start i augusti. Tjänsten kommer att pågå under minst sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara konsult via StudentConsulting och arbeta hos vår kund med kontor i Älvsjö.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med fakturahantering i stora flöden och leverantörsreskontra. Du har läst ekonomi på gymnasiet, det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Du ska ha god erfarenhet av Excel och vara van vid ett arbete i högt tempo. För att passa för tjänsten krävs noggrannhet och att man har ett logiskt tänkande, vidare är det viktigt att man snabbt kan sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Som person är du prestigelös, självständig och trygg i dig själv. Är det Dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!