Ekonomiassistent med redovisningsinriktning sökes med start omgående!

Information om uppdraget

Brinner du för ekonomi och är i början av din karriär? I så fall är detta jobbet för dig!
Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att ingå i företagets ekonomiavdelning och arbeta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare. Rollen lämpar sig väldigt väl för dig som ser dig själv som junior inom ekonomiområdet och som vill utvecklas och fördjupa dina kunskaper inom det löpande ekonomiarbetet. Arbetsuppgifterna för rollen kommer bland annat bestå av:

• Leverantörs- och kundreskontra
• Skanning och ankomstregistrering
• Inbetalningar och utbetalningar
• Avstämningar
• Löpande bokföring
• Arkivering, posthantering och övriga administrativa uppgifter inom ekonomiavdelningen

I rollen som Junior ekonomiassistent erbjuder vi dig ett utvecklande och spännande arbete hos en av Nordens snabbast växande onlineaktörer inom heminredning. Då bolaget befinner sig i ett starkt expansivt skede kommer arbetsuppgifterna att variera och på sikt kommer du ges möjligheten att påverka din egen roll.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Helsingborg. Kontorstider tillämpas.
Tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt kandidat hittat, så tveka inte utan sök redan idag!

Kunskaper för uppdraget

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent tror vi att du är i starten av din yrkeskarriär och har minimum 6-12 månaders arbetslivserfarenhet, gärna inom ekonomi. Har du yrkeserfarenhet från någon större organisation ses detta som meriterande. Du har lägst gymnasiekompetens och en eftergymnasial utbildning inom ekonomi ses som väldigt meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av något affärssystem. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du snabblärd, nyfiken och lösningsorienterad. Du trivs i en snabbt föränderlig miljö, är engagerad och driven och har en positiv inställning. Du har en god förmåga att kunna kombinera din noggrannhet med effektivitet i dina utföranden. Vidare har du ett brinnande intresse för siffror och vill vara med och utveckla såväl kunden som din egen yrkeskarriär.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se