Untitled Document
Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till kund i centrala Stockholm


Är du nyutexaminerad från Högskola eller Universitet och vill arbeta som ekonomiassistent? Vill du vara en del av ett härligt team och få in foten på ett stort försäkringsbolag? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en ekonomiassistent med inriktning på leverantörsreskontra till vår kund i city.


Om tjänsten 

Vår kund som är ett av Sveriges största försäkringsbolag, behöver nu förstärkning till deras team inom leverantörsreskontra. I denna roll kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:

  • Hantering av leverantörsfakturor och reseräkningar
  • Avstämningsarbete vid månads- och kvartals bokslut
  • Förbättringsarbete och utveckling av arbetsrutiner och processer

Tjänsten kommer starta omgående, så fort vi har hittat rätt person, och löpa under 6 månader. Det är en heltidstjänst och kontorstider tillämpas. du kommer att arbeta i ett Shared service center och ingå i en grupp på 6 personer. Du kommer att ha löpande kontakt med verksamheten i frågor som rör leverantörsfakturor.

Lämplig bakgrund 

Vi söker dig som har läst ekonomi på universitet/högskola eller KY-utbildning och är i början av din karriär. Du har du goda kunskaper inom Officepaketet, specifikt Excel. Du har även kunskap i något ekonomisystem och intresse att får lära dig hantera nya system. 

Vidare har de god förståelse för engelska och de nordiska språken. Som person har du lätt för att lära och sätta dig in i nya uppgifter, du är proaktiv och har en god analytisk förmåga. Du är även driven, flexibel och ser möjligheter till förbättringar. Låter det här som något för dig? Ansök då omgående! Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat. 


Viktig information 

Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SW med preliminär start 2017-10-15 och som pågår till 2018-02-31 med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076-647 16 43.


Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till kund i centrala Stockholm !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer