Ekonomiassistent inom Financial Control sökes till Svensk Filmindustri AB!

Information om uppdraget

Har du tidigare erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter? Är du självgående och strukturerad? Är du sugen på en ny utmaning på ett spännande företag? Då har vi tjänsten för dig!
Svensk Filmindustri AB är ett ledande filmbolag i Norden med huvudkontor i centrala Stockholm. Svensk Filmindustri producerar filmad underhållning för bio, TV och hemmaunderhållning och är dessutom den största distributören av lokal och utländsk film på deras marknad.
Nu söker SF en ekonomiassistent inom Financial Control. I rollen som ekonomiassistent kommer du tillhöra ekonomiavdelningen och dina arbetsuppgifter kommer att innebära följande:

•Fakturering kunder
•Leverantörsfakturahantering
•Kundreskontrahantering
•Löpande bokföring
•Avstämning av balanskonton
•Hantering cross promotion
•Svara på finansfrågor från organisationen och externt
•Övriga förekommande löpande och administrativa uppgifter
•Support till Shared Service center

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund i deras moderna lokaler beläget i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående och beräknas löpa sex månader framåt med god chans till förlängning. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi. Vidare har du ca tre års erfarenhet av ekonomiarbete. Det är en fördel om du har erfarenhet av leverantörsreskontra då du kommer arbeta självständigt i denna roll. Du har god datorvana och är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du strukturerad, kommunikativ, självgående och initiativtagande.
Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se